THE FUNTASTY

Tereza Finková | Architektura, Design | 06/02/2019

Do nových kanceláří v prostorách bývalého parkovacího domu Rozmarýn se nastěhoval i „IT crowd“ brněnské společnosti zaměřené na vývoj mobilních aplikací. „Konverze původně utilitárního prostoru na kancelář pro nás byla výzvou. Do značné míry jsme se rozhodli zachovat ‚ducha místa‘. Výsledkem je otevřený, plynoucí prostor, propojený baldachýnem odhaleného technologického stropu natřeného nabílo, technologické a konstrukční relikty parkovacího domu se staly součástí designu. Značná část nábytku je vytvořena na míru – developeři mohou např. testovat aplikace na rafinované interaktivní knihovně mobilních zařízení Device Lab. Pracovní stoly a jejich subtilní podnože jsme vymýšleli spolu s Master & Master, svítidla jsou z Brokisu, Jieldé a Dark.be a stojany na květináče Cibelle od dánských OK Design,“ popisuje architekt Vojtěch Hasalík ze Studia Perspektiv. My ještě dodáme, že vtipné ilustrace jsou od Karolíny Strykové.

perspektiv.cz

Foto | BoysPlayNice
galerie

Aktuální číslo

Předplatné