Krásné prosluněné dny jsou konečně tu. Dejte vale temným zimním tónům a obohaťte svoji make-upovou taštičku o nový přírůstek – tekutou rtěnku Matte Shaker neboli vaše jarní must have!

Syté a zároveň optimistické barvy, matná textura s vyživujícími složkami, dokonale vykreslené rty při snadné aplikaci – zdá se vám, že si tyto pojmy navzájem odporují? Ale vůbec ne! Novinka značky Lancôme, tekutá rtěnka Matte Shaker, v sobě spojuje všechny tyto vlastnosti!

Jaká dnes chcete být? Odvážná a hravá? Nebo máte náladu na #lazyday líčení? Ať tak či onak, sáhněte po Matte Shaker a zklamaná rozhodně nebudete.

Jestli jsme vás stále ještě nepřesvědčili, máme pro vás další nezvratitelný argument: krásná a stylová blogerka Kristýna (christinalichi.com) tuto novinku otestovala a nedá na ni dopustit:

„Mezi nejnovější přírůstky do mé sbírky rtěnek patří i tekutá rtěnka Matte Shaker od Lancôme, kterou jsem si zamilovala díky její konzistenci a snadnému nanášení. A co mě na ní baví nejvíc a stopro bude i vás? To, jak během pár vteřin zmatní, drží na rtech a nehne se z místa. A také jejich barevné odstíny, které jsou na jaro prostě geniální!“

Celý článek, v němž najdete i více skvělých fotek a tipů, čtěte na christinalichi.com/relax-day

Máte chuť revoluční produkt značky Lancôme vyzkoušet? Soutěžte na yours.jenprozeny.cz a oživte své jarní líčení!

Sdílejte na
Related posts