Rtěnka, kterou musíte mít… Odhlasováno redakcí!

Kosmetika | 26/04/2017

Posvítili jsme si na beauty hity tohoto jara, provedli v redakci velké hlasování a po náročných a vášnivých debatách se nám podařilo najít jasného vítěze…… a tím se stala novinka značky Lancôme, tekutá rtěnka Matte Shaker. Proč nás právě tento produkt oslovil? (Dokonce i ty z nás, které si ráno místo nanášení komplikovaného make-upu raději přispí…)

Důvod č. 1: Trendy mat

Také vždy obdivujete slečny, které mají dokonale vykreslené matné rty? Tak s Matte Shakerem se vám hravě podaří docílit stejného výsledku. Tento produkt je doslova a do písmene #InstaFriendly!

Důvod č. 2: Hydratace

Kámen úrazu u většiny matných rtěnek je ten, že rty nepříjemně vysušují. Matte Shaker je převratný právě v tom, že vašim ústům dodá i potřebnou dávku hydratace, aniž by byl nepříjemně lepkavý.

Důvod č. 3: Snadno a rychle

Kdo má čas každých 10 minut kontrolovat, zda mu barva na rtech drží, a neustále ji doplňovat a upravovat? Sázíme na to, že téměř nikdo, proto je Matte Shaker tak sympatický. Aplikuje se hravě a i bez zrcátka a hlavně – na rtech drží jako helvetská víra.

Důvod č. 4: Ach, ty barvy

Stále jsme vás nepřesvědčili? Stačí, když se na webu yours.jenprozeny.cz podíváte na všechny ty překrásné trendy odstíny! Dalších slov netřeba…

Důvod č. 5: Inspirace backstagemi přehlídek

Vždy, když pátráme po kosmetických novinkách, podíváme se, co se používá v zákulisí módních přehlídek. V tomto případě jsme se inspirovali naší oblíbenou modelkou Zuzanou Stráskou, protože její styl obdivujeme a podle našich měřítek je rozhodně jednou z nejvíc cool českých modelek!

Sledujte Zuzanu na Instagramu @zuzanastraska

Chcete do své sbírky doplnit přírůstek, bez kterého si my v redakci už neumíme svoji kosmetickou taštičku představit? Klikněte na yours.jenprozeny.cz a zapojte se do soutěže a jeden z Matte Shakerů může být váš!

Foto: Zuzana Stráská

Le Grill

Aktuální číslo

Předplatné