Trendy v podzimním líčení

Kosmetika | 27/10/2017

Decentní krytí, jemné konturování a zemité, sytější tóny – takové jsou základy podzimního make-up.

Inspirujte se oblíbenými produkty a technikami blogerky Káti z With Love K.

„Podzim je mým nejoblíbenějším ročním obdobím. Všechno je krásně barevné a večery jsou klidnější, než kdy jindy. Úspěchaný život zkrátka odnesly poslední paprsky léta, a proto mám i větší chuť se parádit. Což v mém případě znamená následující: konturování a zkoušení nových produktů a barev,“ svěřuje se Káťa.

„Zatímco v létě na sebe nanášíme všemožné matující produkty, během podzimu a zimy si se vším můžeme více pohrát a vyzkoušet něco nového. Tento rok jsem se rozhodla vsadit na novinky značky Lancôme, se kterými se nalíčím během jízdy v taxíku, ale i v pohodlí domova.

V mé kosmetické taštičce si tento podzim své výhradní místo ukradl tekutý make-up Teint Idole Ultra 24H Long Wear, který mě zaujal především svou lehkou konzistencí a neodolatelnou vůní. Nanáším ho každý den, ať už je pondělí nebo neděle. Oproti jiným produktům totiž nepůsobí jako maska, a proto jsem kolikrát zapomněla, že ho na sobě vůbec mám!

Jakmile je vše zakryto, nanáším korektor, ze kterého jsem absolutně učarovaná. Teint Idole Ultra Wear Camouflage je totiž opravdu ULTRA krycí a stačí ho jenom malý kousek, který s přehledem rozmažete. Dávám ho pod oči a tam, kde je ho zrovna třeba nejvíce.

A z čeho jsem aktuálně nejvíc nadšená? Z tyčinky Teint Idole Ultra Longwear! Mám tři odstíny a využívám je následujícím způsobem: nejsvětlejší na rozjasnění, střední v mém tónu pleti na doladění make-up během dne a poslední o dva odstíny tmavší na konturování,“ svěřuje se se svými letošními úlovky Káťa.

Celý článek najdete na blogu With Love K zde.

Vyhrajte produkty, které si Káťa zamilovala! Soutěžte na yours.jenprozeny.cz.

Foto: Kateřina Pifflová

Le Grill

Aktuální číslo

Předplatné