Nechcete se cítit jako nomád, ale i přesto mít na cestách po ruce vše, co potřebujete? Máme skvělý tip na produkty, které vás zachrání i při návštěvě těch nejstylovějších metropolí.

Kosmetické rady prověřené reálným životem jsou k nezaplacení. Proto jsme se zeptali blogerky Kristýny, která se před pár dny vrátila z New Yorku, co si s sebou do nejvíce cool města na světě nezapomněla vzít.

„Do kufru jsem si přibalila novinku od Lancôme, tekutou rtěnku L’Absolu Lacquer v krásném nude odstínu 202. Na rtech vydrží opravdu dlouho a její textura je moc příjemná, nelepí a poradí si i s vydatnou snídaní,“ popisuje své zkušenosti Kristýna.

A jaké další beauty pomocníky byste měla mít vždy u sebe?

„Kromě zachránců jako jsou pleťové masky a vyživující hydratační krémy je pro mě na cestách důležité mít u sebe minimum produktů, na které se však můžu spolehnout. Patří mezi ně prověřený make-up, rozjasňující drops od Lancôme, které jsou úžasné a multifunkční, řasenka na obočí a rtěnka nebo balzám na rty.“

Celý článek čtěte zde.

Soutěž o tekuté rtěnky L’Absolu Lacquer!

Zapojte se do soutěže na yours.jenprozeny.cz a vyhrajte rtěnku, která obstála i podle náročných newyorských kritérií krásy!

Foto: Kristýna Ličková

Sdílejte na
Related posts