Káva a snídaně. Vybrat vhodný outfit. Nalíčit se. A také…  zkontrolovat Instagram. A následné nestíhání je tu, protože, jak všechny moc dobře víme, váš feed je časová černá díra.

Předpokládáme, že stejně jako 99,9% lidí na této planetě a v této době i vy strávíte projížděním Instagramu mnohem více minut, než váš ranní rozvrh dovoluje.

Samozřejmě, že pak nestíháte a na propracované líčení už opravdu není dostatek času. A odepřít si kávu by bylo něco jako svatokrádež, že?! 😉

Nic z výše napsaného ale není sebemenší problém, když najdete ten pravý produkt, díky kterému budete nalíčená doslova a do písmene za jednu minutu. Naším tipem je tekutá rtěnka L’Absolu Lacquer od Lamcôme.

Tato novinka je k dostání v několika odstínech, které můžete střídat, a vaše líčení pak nebude každý den totožné. Snadno se aplikuje, jinými slovy vážně vám bude u zrcadla stačit ta zmíněná minuta. Na rtech vydrží i celé dopoledne a její intenzitu můžete upravit tak, že produkt navrstvíte podle preferencí.

Ať sáhnete po jakémkoli z odstínů, díky výraznému lesku bude váš obličej krásně rozjasněný a prozářený, budete vypadat svěže jako po poctivém osmi hodinovém spánku i v případě, že jste pracovala dlouho do noci a odpočatě se vážně necítíte.

Vyzkoušejte L’Absolu Lacquer zdarma. Zapojte se do soutěže na yours.jenprozeny.cz a vyhrajte tuto super vychytávku ve vámi vybraném odstínu.

L’Absolu Lacquer si oblíbila také blogerka Kristýna. A jaký odstín používá nejraději ona? Dozvíte se v jejím článku zde.

Foto: Kristýna Ličková
 

Sdílejte na
Related posts