Ve velmi přívětivém prostředí pražského hotelu Marriott byli slavnostně vyhlášeni vítězové prestižní ankety Esquire Man 2016, kterou pořádá lifestylový měsíčník pro muže Esquire. Titul čtenářské ankety si odnesl handikepovaný sportovec Pavel Bambousek. Titul odborné poroty získal přednosta neurochirurgické kliniky Ústřední vojenské nemocnice v Praze Vladimír Beneš.

Večera se zúčastnila většina nominovaných mužů a také někteří účastníci minulých ročníků ankety Esquire Man. Dorazil například vítěz prvního ročníku Václav Láska, finalista z roku 2014 cyklista Jiří Ježek, loňský finalista režisér Dan Svátek nebo oba loňští vítězové fotograf Antonín Kratochvíl a horolezec Marek Holeček. Na poslední dva jmenované zároveň připadl úkol předat cenu letošním vítězům. Jako i v minulých letech, získali dva ocenění finalisté skleněnou vázu ze sklárny Bořka Šípka v Novém Boru. Letos ji vytvořil syn Bořka Šípka Dalibor. Jak uvedl, vycházel při jejich designu z odkazu svého otce. Vítězové zároveň obdrželi ceny od partnerů ankety Johnnie Walker a Mercedes v podobě láhví luxusní whisky a zapůjčení vozu Mercedes-Benz GLC na víkend.

Večerem prováděl Nasty a vyvrcholením se stal koncert Davida Kollera s jeho kapelou. Milovníci vína mohli ochutnat to nejlepší z Vinařství Fučík, občerstvení zajistili kuchaři Prague Marriott Hotel, po celou dobu večera byl k dispozici bar, kde mohli přítomní ochutnat všechny druhy whisky Johnnie Walker nebo koktejly z nich připravené. O limousine servis se pro oceněné a pro porotce postaral Mercedes-Benz Česká republika. Technologickým partnerem večera byla společnost AV Media.

Podstatou této ankety bylo nominovat muže, kteří si zaslouží uznání ostatních. To se i letos povedlo a čtenáři a odborná porota pak vybírali vítěze. Podstatné ovšem je, že už nominace znamená pro daného muže ocenění jeho práce a úsilí.

Mezi letošními kandidáty byli muži všech možných profesí, někteří více známí než druzí, ale všichni do jednoho ve svém oboru dosáhli skvělých výsledků a mohou sloužit jako dobrý příklad pro ostatní.

Fotografie ze slavnostního vyhlášení se můžete prohlédnout ZDE

Sdílejte na
Related posts