GUSTO: GRILS

Ondřej Lipár | Lifestyle | 14/03/2018

Grilované kuře může znít jako poněkud triviální záminka pro otevření nového bistra, ale uchopí-li se s důrazem na detail, je na hit zaděláno. Grils v názvu je navíc tak trochu přesmyčka, protože ve vedení stojí dvojice nadaných žen, šéfkuchařka Markéta Libánská a manažerka restaurace Dominika Flecková. Kuřata v Karlíně grilují nad ohněm a berou je z ověřené farmy Rašovice, takže se jim daří dosahovat skvělé vůně a chuti plné umami. Zapíjet můžete točeným ciderem Magnetic Apple. Dejte ale pozor, počet kuřat je každý den omezený a rezervace tu neberou. 

→ U Nádražní lávky 2, Praha 8-Karlín

→ grilskarlin.cz

Foto | Archiv Podniku
galerie

Aktuální číslo

Předplatné