NOVÝ PROSTOR

Pr | Móda | 10/12/2015

Multibrandový butik Space v centru Prahy se převlékl a nově nabízí renomované značky ze segmentu americké high-end produkce jako Current/Elliott, Enza Costa, Norma Kamali, J Brand či James Perse. 
Ty nejlepší moderní značky z USA najdou zákazníci od počátku letošního září i v historickém centru Prahy. Multibrandový butik Space ve Vězeňské ulici je určen všem, kteří zde dosud americké high-end pionýry postrádali a také všem, kteří zkrátka sledují aktuální trendy. Navíc je Space prvním obchodem v Evropě, jež prodává americké modní značky za ceny, jež zákazníci najdou přímo v USA. Obchod tak přináší do Čech nejnovější kolekce renomovaných značek Current/Elliott, Enza Costa, Norma Kamali, Equipment, J Brand, Mother a James Perse. V ulici Rámová 1 v Praze od letošního roku najdou navíc zákazníci nový Space, který do Prahy přivezl úplně poprvé některé módní značky, například Alexander Wang, Isabel Marant, MM6 Maison Martin Margiela , Comme de Garcons, Nili Lotan, Golden Goose, Elizabeth & James, HTC Hollywood Trading Company, 6397 a mnoho dalších.

Pokud výše tápete a nevíte, o jakých značkách je řeč, níže si můžete udělat přehled: 

–Značka J BRAND vyrábí autentické Made in USA džíny s moderním vzhledem. Spokojenost zákazníků považuje za svůj primární cíl. Od svého vzniku značka spojila své jméno s řadou celebrit, umělců a obchodníků, jako jsou například Barneys, Bergdorf Goodman, či Saks Fifth Avenue. Klasické a sofistikované džíny, jež padnou jako druhá kůže, si oblíbili také Angelina Jolie, Hilary Swank, Ben Affleck nebo Brad Pitt.
–Značka EQUIPMENT byla založena v 70. letech minulého století. Jednoduché a elegantní košile inspirovány 50. lety vznikají v rafinovaném stylu nezapomenutelných múz, jakými byly Katherine Hepburn či Lauren Bacall. Prodávané v Barneys, Harrods, Saks Fifth Avenue a Harvey Nichols, tyto košile jsou součástí šatníku moderních žen po celém světě.
–CURRENT/ELLIOTT je značkou, jež nasadila vyšší laťku standardními denimu. Narodila se z lásky k vintage džínovině a jejím americkým kořenům. Každý jednotlivý styl vzdává hold denimu a jeho roli v celé americké historii – každý styl má i historickou referenci, originální vintage vzorek a rok původu. CURRENT/ELLIOTT se snaží překonat džínové trendy unikátními siluetami, klasickým střihem a věčnou estetikou. Neustále tak přináší svým zákazníkům  nadčasové a originální kolekce.
–ENZA COSTA vytváří perfektní trička s bezvadným střihem, vyrobené z nejpohodlnějších materiálů a s důrazem na detaily. Její první kolekce se stala kultovní a upoutala pozornost i těch nejnáročnějších obchodů po celém světě. Enza Costa kolekce představují spontánnost Los Angeles, krásu New Yorku a kouzlo Itálie. Jejich styl je klasický, nadčasový, rafinovaný a jedinečně krásný.
–NORMA KAMALI je známá pro svůj inovativní a nadčasový přístup k módě. Svou kariéru započala v roce 1967 prvním obchodem a zůstává i nadále jediným vlastníkem společnosti. Norma Kamali se rozhodla oslovit ženy, které si nemohou dovolit designérské oblečení a dát jim příležitost užít si design, střih a výbornou kvalitu za skvělou cenu.
–Značka JAMES PERSE vznikla v Los Angeles v roce 1972.  V roce 1994 zahájila prodej kolekce triček, která si rychle získala věrné fanoušky po celém světě. V roce 1996 James Perse rozšířil značku o další položky a dnes zahrnuje její sortiment kolekce pro muže, ženy i děti.
–Značka MOTHER byla založena v říjnu 2006 s vášní vycházející z tradičních znalostí luxusních džín. MOTHER si hraje s jemnými kontrasty. S trochou ironie navrhuje kolekce plné střízlivosti a jemnosti, které mají zároveň syrovou a provokativní image. Do svých kolekcí integruje nové techniky a povrchové úpravy tak, aby její džíny byly opravdu pohodlné.

Butik(y) Space se nachází ve Vězeňské ulici číslo 6 a v Rámové ulici číslo 1 na Praze 1.

Foto | Archiv Butiku Space.
galerie
Le Grill

Aktuální číslo

Předplatné