Prada ve svém programu Made to Measure dává vyniknout krejčovské tradici v moderním pojetí a nabízí zákazníkům obleky, kabáty, saka, košile i kalhoty šité na míru. Prada tuto službu poskytuje v 50 obchodech po celém světě. Zákazník má možnost výběru z 300 různých látek na obleky a saka, ze 30 látek na kabáty a přibližně z 230 různých látek na košile.

Pražští zákazníci si mohou objednat individuální konzultaci a měření na 7. až 9. dubna (čtvrtek–pátek od 10 do 19 hodin, sobota od 10 do 18 hodin) na telefonním čísle 221 890 380. 

Kompletní nabídku Prada Made to Measure najdete zde:
Obleky „Made to Measure“
– 300 látek
– klasický střih – poddajný a nadčasový. Sako může mít dva nebo tři knoflíky a kalhoty
jsou k dispozici s nažehlenými puky nebo bez puků.
– slim střih – vypasovaný střih jak u saka na dva knoflíky s klasickými nebo špičatými
klopami a s nakládanými nebo výpustkovými kapsami, tak i u přiléhavých kalhot bez puků s rovnými nebo šikmými kapsami. Nabízí se i možnost ušití vesty k obleku.

Kabáty „Made to Measure“
– 30 látek: včetně exkluzivního luxusního kašmíru, lam vikuňa a guanaco
– klasický střih se zapínáním na 3 knoflíky
– klasický dvouřadý střih se špičatými klopami
– klasický střih se zapínáním na 2 knoflíky

Košile „Made to Measure“
– 230 látek včetně archivních potisků
– 3 různé střihy
– 10 typů límečků
– 8 typů manžet
– 4 barvy monogramu

Zákazníci si mohou vybrat ze tří modelů košil: klasický, slim a bowling, kde je možnost krátkých rukávů. Dále má zákazník na výběr z deseti variant límců a osmi typů manžet. Po volbě modelu jsou zákazníkovi odebrány míry. Na požádání jsou k dispozici i další možnosti úprav jako přidání monogramu nebo kapsy. Materiály se vybírají ze široké škály klasických látek na pánské košile až po látky
s historickými archivními potisky Prada. Výroba zpravidla trvá čtyři týdny od zadání objednávky u košil a pět týdnů u obleků a kabátů. prada.com

Sdílejte na
Related posts