Limitovaná kolekce Jakuba Polanky x Bibloo, která byla slavnostně představena v nově vzniklém showroomu BIBLOO v nejvyšším patře OD Kotva, je oficiálně v prodeji. Inspirací byly Jakubovi tzv. working girls a flash dancerky, které jsou odvážné, rozhodné a mají sexappeal. To by měla kolekce ženě dát. Té, která tančí mezi každodenními problémy s lehkostí a nadhledem … HER. 
Kolekce o celkem čtyřiceti modelech, které vycházejí z ikonických návrhů Jakuba Polanky, je rozdělena do tří hlavních linií. Základní linie je určena pro nezávislé a stylové ženy a obsahuje basic topy včetně statement unisexových mikin, neformálních triček, kšiltovek či ponožek. Casual linie, v níž nechybí trenčkoty, vesty, šaty či kombinézy, se vyznačuje rafinovanou jednoduchostí, propojenou s provokativní elegancí a ženskou funkčností. Třetí část kolekce tvoří sofistikované a elegantní šaty, sukně a topy. Ve všech liniích se prolínají přírodní a technické materiály, různě seprané, oversize looky i modely velmi na tělo.

Limitovanou kolekci s názvem HER pro jaro/léto 2017 je možné exkluzivně zakoupit v Bibloo Concept Storu ve čtvrtém patře OD Kotva a na online shopu bibloo.cz

Sdílejte na
Related posts