PAVEL BERKY EXKLUZIVNĚ NA POP UP FASHION BUTIKU LIFE IS A FASHION

Móda | 22/03/2018

Cílem celé akce je šířit mezi veřejnost poselství udržitelné módy. Zároveň se pop snaží podpořit tvorbu našich českých designérů a bojovat proti spotřebě, kterou do nás tlačí sítě obchodních řetězců. „Je přeci skvělé vědět, kde bylo vaše oblečení vyrobeno, kdo přesně ho ušil a že za výrobou našeho nového kabátu nestojí děti v Číně,” říkají o svém projektu jeho zakladatelky Pavlína Dvořáková a Klára Galová.

Nadějný návrhář Pavel Berky, působící v Praze a Londýně, představí koncem března exkluzivně právě na této akci svojí novou kolekci pro jaro/léto 2018. S Pavlem bude možné se setkat osobně v Galerii Kritiků a 26. 3. od 19:00 hod sám pohovoří o své tvorbě, značce, se kterou působí ve Velké Británii i v České republice, dozvíte se , jak kolekce vznikala a co ho inspirovalo a představí vám novinky ze své nadcházející kolekce.

Nezapomeňte:
Galerie Kritiků – Palác Adria, Jungamnnova 31, Praha 1
25. – 27. 3. 2018
neděle 13:00 – 19:00 hod
pondělí–úterý 15:00 – 21:00 hod
Předprodej vstupenek na Goout.
vstupné od 90 do 120 Kč

Letos celý Pop Up Fashion Butik bojuje o podporu a přízeň také na hithit.cz. Je možné ho podpořit nákupem profesionálního focení, vstupenky na akci či jiné odměny. Pozor konec je už za pár dní.

lifeisfashion.cz
fb.com/lifeisfashioncz
instagram.com/lifeisfashioncz
pavelberky.com
fb.com/berkypavel

 

Foto | Lucie Robinson
Le Grill

Aktuální číslo

Předplatné