Virtuální Pop Tour FENDI, právě odstartovala v Římě a zde také představuje pestrobarevnou řadu šesti pop-cool triček inspirovaných touto metropolí.

O tom, že svazek mezi FENDI a jeho městem je pevný není pochyb už jen proto, že je s ním spjata celá jeho historie. Pro tentokrát si módní dům pro svou Pop Tour dovolil zvolit ironickou interpretaci jmen slavných římských lokalit: Colosseo Beach, FENDI Palace, Appia Antica Boulevard, Testaccio Bay, Trastevere Sunset a Trevi Falls. Ve vlajkovém obchodě v Římě je v prodeji i speciální verze edice West Garbatella. Vše, od zvolených jásavých barevných odstínů inspirovaných tropy v moderní stylizované podobě, je jako stvořené pro všechny cool milovnice módy. Všechna trička mají klasický střih, pouze jejich zadní část je mírně prodlužena, jsou vyrobena z biobavlny, potištěna vzory a pošita třpytivými flitry.

Další zastávkou již zmíněného turné bude butik moskevský a tak již brzy k těmto avizovaným šesti budou přibývat další sběratelské kousky, které můžete do své sbírky přidávat jeden po druhém, město po městu, výlet za výletem! A pozor, náleží k nim i exkluzivní balení, připomínající jejich tropické pestrobarevné provedení s přiloženými zábavnými nálepkami pro vlastnoruční personalizaci. 

V prodeji na fendi.com a v buticích FENDI od dubna 2018. 

V hlavních rolích: modelky Hailey Baldwin a Barbara Palvin

 

Sdílejte na
Related posts