Hedvábná bavlněná Micro Essence Infusion Mask od Estée Lauder revitalizuje pleť díky bio-mimetickým obnovujícím látkám a hydratačním složkám. Mládí v pytlíku! 
Tato nová vysoce účinná maska vyživuje a revitalizuje pleť s osvědčeným Micro-Nutrient Bio-Ferment, intenzivním spojením s bio-mimetickými obnovujícími aktivními látkami a koncentrovanými hydrátory. Jemné, ale výkonné složení proniká do pleti rychle a hluboko, obnovuje hydrataci pleti a probouzí její vnitřní krásu.

Účinky:
Okamžitě projasňuje, pleť zůstává zářivá po celý den. Poskytuje intenzivní hydrataci a hlubokou výživu. Zanechává pleť jemnou a vláčnou a zároveň minimalizuje výskyt jemných, suchých linek. Pomocí hydratace posiluje odolnost pokožky vůči viditelným známkám stárnutí. Okamžitě zklidňuje citlivou pokožku.

Použití: 
Masku vyjměte z obalu a přiložte na vyčištěnou pleť, vyhněte se očnímu okolí. Nechte působit 10 minut, abyste zajistili působení a absorpci obsažené látky.  Každé balení obsahuje 6 jednotlivých masek. Na čistou pleť lze aplikovat dvakrát týdně.

Novou Micro Essence Infusion Mask zakoupíte exkluzivně v buticích Estée Lauder za 1620 Kč.

Sdílejte na
Related posts