V létě, kdy je pokožka více snědá, než během ostatních ročních období, je dobré zvolit jiné produkty, které váš přirozený letní look podtrhnou.

Blogerka Kristýna se toto léto vypravila do slunného Španělska a nás zajímalo, jaké beauty pomocníky si zabalila do své kosmetické taštičky a jaký styl líčení má nejraději… A také jak docílit přirozenosti, která je tím nejkrásnějším šperkem! 😉

„Miluji přirozenost – v líčení, chování i oblékání – a je pro mě podstatné umět ji lehce podtrhnout, ať už správnými produkty, nebo jedním výraznějším prvkem. V létě, kdy jsem hodně opálená a snědá, se téměř nelíčím. Můj běžný make-up zahrnuje pouze bronzer či tvářenku, tužku na obočí, příležitostně rtěnku. Večer, když někam vyrážím, přidám ještě řasenku a nenápadné stíny.

Letos jsem si oblíbila a s sebou na dovolenou do Španělska vzala hned několik pokladů. Jedním z nich je řasenka Monsieur Big, novinka značky Lancôme. Zamilovala jsem si ji díky kvalitnímu kartáčku a intenzitě, se kterou se dá krásně vyhrát. Poslouží skvěle, máte-li náladu na decentní, přesto však dlouhé řasy, a stejně tak i v případě, kdy chcete vytvořit výrazný kočičí look a podtrhnout oči neuvěřitelným objemem řas.

Ani v létě se neobejdu bez tužky na obočí a ta z téže kolekce má dvě nesmírné výhody. Vykreslení obočí zabere jen pár minut a výsledek je přirozenější, než když se s jeho obrysem trápíte dlouhou dobu. A co je hlavní, vydrží celý den i v třicetistupňovém vedru!“

Kompletní recenzi produktů a mnoho dalších krásných fotek najdete na Kristýnině blogu zde.

Chcete také doladit svůj letní, přirozený look k dokonalosti s pomocí těchto kouzelných vychytávek z kolekce Monsieur Big od Lancôme? Klikněte na yours.jenprozeny.cz a zapojte se do soutěže o tyto poklady!

Foto: Kristýna Ličková (christinalichi.com)

Komerční článek

Sdílejte na
Related posts