Trocha té kosmetické inspirace se vždy hodí!

Kdo mě svým stylem inspiruje…

Líbí se mi styl @mija_mija, @sophiaroe nebo @hannastefansson.

Má beauty inspirace je…

Ve sféře beauty nejsem až tak zběhlá, takže většinou zkouším různé produkty – zjistím, co mi sluší, a to pak většinou nosím pravidelně. Za rok vystřídám třeba pět druhů líčení a řekla bych, že to je u mě maximum. 🙂

Beauty Instagramy, které mě baví…

Baví mě například české holky @hilychee a @ancobain.

V mé kosmetické taštičce nesmí chybět…

Podkladová báze Nars, bronzer MAC, highlighter Becca a řasenka na obočí od Lancôme.

Když ráno nestíhám, nalíčím se takto…

Když nestíhám a potřebuji vypadat k světu, sázím na přirozené líčení. Jako první použiji podkladovou bázi Nars a make-up Teint Idole Ultra Wear od Lancôme (jeden z nejlepších, jaký jsem kdy měla). Poté vše zafixuji transparentním pudrem od Nars, přidám trošku barvičky bronzerem MAC a pokud mám vteřinku k dobru, použiji highlighter. Obočí pročísnu kartáčkem a následně řasenkou na obočí od Lancôme. Na oči pak použiju svoji stálici, oblíbenou řasenku Hypnôse, na kterou nedám dopustit. Voilà, za pět minut hotovo!

Můj největší módní a beauty přešlap…

Jej, těch bylo! Ten největší beauty přešlap se mnou zatím stále žije na mém cestovním pase – byly to oči orámované černou tužkou a k tomu hodně nude pusa… No nude, spíš mrtvolná! 😀 A módní přešlap? Určitě jich bylo hodně v době základky – neonová trička, skate boty, široké kalhoty a mohla bych pokračovat!

Letní experimentování v líčení… Ano, nebo ne?

Právě v létě ubírám na produktech a snažím se o co nejpřirozenější líčení. Mám však ráda rozjasňovače, takže přidávám na třpytu a nebráním se více bronzovějším odstínům. Čas od času také sáhnu po výraznější rtěnce.

Vůně, která mi dodá sebevědomí…

Velvet Rose & Oud od Jo Malone a Bal D'Afrique od Byredo.

Nejlepší „beauty relax“…

Rozhodně masáž! Teď jsem si ale oblíbila také maskový rituál s Foreo UFO, kdy za šest minut stihnu rovnou dvě procedury – perfektní úspora času.

Je libo další stylovou inspiraci? Sledujte blogerku Kristýnu na https://christinalichi.com a na jejím Instagramu @christinalichi

Foto: Kristýna Ličková

Sdílejte na
Related posts