Jaká řasenka je nejlepší? Kým se inspiruje a jaký byl její největší kosmetický přešlap? (To nás zajímalo především, protože každá máme své kostlivce v „beauty skříni“!)

Které slavné ženy tě nejvíce inspirují svým stylem?

Baví mě styl francouzské modelky a hudební producentky Caroline de Maigret, influencerky Maji Wyh a modelek Natalji Vodjanové a Anji Rubik.

Sleduješ blogy a instagramové účty s kosmetickou tematikou?

Beauty blogy moc nesleduji, přiznám se, že jsem spíše na tu módu. Co se kosmetiky týká, používám to, co sedí mé pleti, trendy mě často míjejí. Dokonce se ani moc složitě nemaluju, ale na druhou stranu má práce mi umožňuje čerpat inspiraci od těch nejlepších – od předních českých make-up artistů – a za to jsem moc vděčná!

Jaké produkty máš vždycky ve své kosmetické taštičce?

Řasenku Hypnôse Lancôme a korektor také od značky Lancôme, bronzer Guerlain Terracotta a sjednocující krém od Estée Lauder.

Jsou rána, kdy má každá minuta cenu zlata. Jaké produkty z dekorativní kosmetiky tě v tyto dny zachrání?

Přesně ty čtyři, které jsem uvedla v předešlé odpovědi. Nic víc nepotřebuji a přiznávám, že je většinou nanáším až v autě…

Je tvé letní líčení odvážnější, než po zbytek roku?

Vůbec ne! Naopak, všeho ubírám, pleť je „namalovaná“ od sluníčka, užívám si, že ji opálení sjednotilo a dodalo zdravý vzhled a šmrnc!

Jaký parfém ti dodá sebevědomí?

Baccarat Rouge od Maison Francis Kurkdjian.

Podělíš se s námi o svůj největší „beauty přešlap“?

Občas se namaluji tak rychle a nedbale, že mám tváře jako „Nšo-či“ (jako zmalovaná indiánka), jak říká můj přítel.

Co se ti vybaví, když se řekne: „nejúžasnější relax“?

Masáž, kosmetika, pedikúra – jakákoliv procedura, při které o mě někdo pečuje a já nemusí dělat vůbec nic, to si skutečně užívám!

Foto: Instagram Zuzany Stráské
Sdílejte na
Related posts