Tropická vedra jsou tu… Co dělat, aby se pečlivě vytvořený make-up neroztekl v okamžiku, kdy vyjdete z domu?

Když se teploty vyšplhají do závratných výšin, ráno pracně nanesené dekorativní produkty začnou „tát“ hned, jak za sebou zabouchnete domovní dveře. Tyto situace si žádají opravdu mocné vychytávky a beauty pomocníky, aby líčení vydrželo v reprezentativním stavu po celý den.

Jaké jsou naše tipy?

1) Podkladová báze. Na tu rozhodně nezapomínejte hlavně v případě, kdy máte v plánu nalíčit výrazněji oči. Aby se produkty nerozmazávaly, je třeba pojistit se bází, díky níž vám linky a stíny vydrží až do večera.

2) Blotting papers. Bez kvalitních „savých papírků“ si letní měsíce nedovedeme představit! Dejte si jedno balení do kabelky, ať je máte vždy při ruce a i během dne můžete zbavit svoji pleť nechtěného lesku. Vše zafixujte pudrem a vaše pleť bude hned ve své nejlepší formě, což pomůže také tomu, aby i oční make-up zůstal bez chybičky.

3) Kvalitní produkty. Ty jsou základ úspěchu a toho, že i v šest hodin večer, kdy se vypravíte na zasloužený popracovní drink s kamarádkou, budete vypadat, jako byste právě odešla od vizážisty.

Náš tip:

Mezi naše nejlepší objevy tohoto léta patří novinky od značky Lancôme – řada Monsieru Big obsahující skvělou řasenku, tužky na obočí a linky. Neboli vše, co pro jednoduché každodenní líčení očí potřebujete. A co je na těchto produktech nejlepší? Nerozpíjejí se, nerozmazávají a velmi snadno se s nimi pracuje! Neboli výhra na třetí! 😉

Soutěž pro vás!

Zaujaly vás produkty Monsieur Big? Nepropásněte skvělou šanci vyzkoušet je toto léto také. Klikněte na yours.jenprozeny.cz a vyhrajte řasenku, kterou si na 100% zamilujete!

Sdílejte na
Related posts