Pracovní vytížení, nedostatek spánku, nevyvážená strava… Všechny tyto faktory se negativně projevují na pleti. S účinnou antioxidační kúrou Liftactiv Fresh Shot od Vichy může vypadat znovu svěží!

Přebíhání mezi prací a osobním životem je často velmi obtížné. Dostaví se vyčerpání nejen vnitřní, ale také vnější. Pleť začne být mdlá, napjatá, unavená, ztrácí svůj jas a objevují se na ní vrásky. Když se k tomu přidá UV záření, špatná strava a znečištění, vše je ještě horší. Ale skvělá zpráva je, že se s tím dá bojovat a vaše pleť může vypadat svěží a odpočatá.

Co je to kúra a jak pleti pomáhá?

Kúry jsou výjimečné tím, že se zaměřují na jednu problematickou oblast nebo specifický problém. Jejich cílem je povzbudit pleť tam, kde je oslabená, například po pár probdělých nocích nebo špatné stravě. Kúra nemá nahradit obvyklou péči o pleť, ale doplnit ji a trochu ji pomoci k vytouženému výsledku. Nová intenzivní antioxidační kúra Liftactiv Fresh Shot od Vichy je jedinečná především svým účinkem. Stačí jen deset dní používání a pleť vypadá svěží, mladistvá a bez známek únavy. Jde o nový krok v péči o pleť, který se vyplatí nevynechávat – vytvoří totiž štít proti oxidačnímu stresu a rychleji povzbudí unavenou pleť. Kdy po ni sáhnout? Zkrátka vždy, když se cítíte vytížená, unavená nebo ve stresu.

Vitamin C pro zářivou a mladistvou pleť

Aktivní látka, o které básní beauty blogeři a experti v péči o pleť po celém světě. Jaké jsou její benefity? Díky ní je pleť zářivá, sjednocená a působí mladší. Má prokázané antioxidační vlastnosti, působí proti oxidačnímu stresu a pomáhá pleti bojovat s volnými radikály. Kúra Liftactiv Fresh Shot obsahuje 15 % této účinné ingredience a kromě ní také kyselinu hyaluronovou nebo vitamin E. Dohromady pomáhají pleti k tomu, aby byla zářivá, svěží, pevná a vyhlazená.

Více informací ZDE

Sdílejte na
Related posts