Současný trend velí – přijměte za své přirozeně a decentně nalíčenou pleť. Jaké produkty vám v tom pomohou?

Líčení, které působí jako neprostupná maska, je pasé. Na scénu přichází přirozené, lehké make-upy, takové, skrze které je textura vaší pleti viditelná. Zároveň je ale důležité, aby byl odstín pokožky sjednocený. Make-upů, které všechny tyto podmínky splňují, je ale stále poskrovnu. Proto když se mezi celebritami a blogerkami objeví produkt, který opěvují opravdu všechny, rozhodně stojí za vyzkoušení.

Na sociálních sítích můžete právě teď narazit na chvalozpěvy velebící novinku značky Lancôme – tekutý make up Teint Idole Ultra 24H Long Wear Foundation.  Lehká textura, přirozený finish, ale zároveň skvělé krytí, které, buďme upřímné, je čas od času opravdu třeba. 😉 Jeho výdrž je také nebývalá – na pleti zůstane bez chybičky či rozmazání opravdu od rána do večera.
A pokud budete přeci jen i v průběhu dne potřebovat trošku toho „doladění“, Lancôme myslel i na to. Na trhu je k dostání také Teint Idole Ultra Longwear Foundation Stick, neboli tuhý make-up v tyčince. Díky tuhé konzistenci a praktickému balení ho můžete mít neustále u sebe a to i v té nejmenší kabelce a s jeho pomocí doladit líčení do slova a do písmene za běhu.

Zaujaly vás novinky ze světa Lancôme? Zapojte se do soutěže na yours.jenprozeny.cz  a staňte se spokojenou majitelkou jedné z těchto vychytávek!

Foto: Lancôme
 

Sdílejte na
Related posts