Vraťte s o pár let nazpět a vzpomeňte si na lesky na pusu, které jste nosila. A teď si ještě odmyslete  nepříjemně lepivou texturu, přidejte skvělou výdrž a svěží barvy a voilà! Máte novinku jara, kterou musíte mít.

„Když se řekne lesk, představím si vždy svoje poprvé s kosmetikou. Lesk byl totiž prvním produktem, který jsem, co se líčení týká, mohla používat, a tak jsem ho tahala doslova všude. Jenže tehdy tento výrobek ještě znamenal cosi lepivého, na co se chytaly vlasy a vysušovalo to pusu. Asi i kvůli této zkušenosti jsem na lesky na dlouhou dobu zanevřela a nahradila je rtěnkami. Ale to se toto jaro změnilo! Lancôme totiž přišel s novinkou L’Absolu Lacquer, která má lehkou, hydratační, ale nelepivou texturu,“ popisuje své zkušenosti blogerka Káťa.

„Barev je na výběr opravdu hodně, já se zamilovala do odstínu 134 Brilliant, který je decentně červený, ale můžete ho vrstvit a díky tomu si zvolíte intenzitu odstínu od toho nejjemnějšího, až po nepřehlédnutelný.“

Přečtěte si celý článek na blogu With Love K.

Zaujala vás tato novinka? Zapojte se do soutěže na yours.jenprozeny.cz a vyhrajte L’Absolu Lacquer od Lancôme v odstínu, který si sama vyberete!

Foto: Kateřina Pifflová

Sdílejte na
Related posts