V uplynulých sezónách se to jen hemžilo matnými rtěnkami. S jarem ale přichází chuť na vše nové, svěží a… lesklé!

A mluvíme o rtěnkách, samozřejmě. 😉 Nebojte se do své beauty sbírky přidat lesky a zářivé tekuté rtěnky. Jaká je jejich největší výhoda? Výrazně prozáří obličej a přitáhnou pozornost ke rtům, což se hodí především ve dnech, kdy jsou vaše oči unavené z nedostatku spánku nebo věčného koukání do obrazovky počítače. A když zvolíte rtěnku ve výrazné barvě, ať už červené nebo vínové, budou vaše ústa lapat pozornost ještě „svědomitěji“.

Náš tip: Vyzkoušejte novinku od značky Lancôme, tekutou rtěnku L’Absolu Lacquer. Její textura je nejen příjemná a hydratační, ale můžete upravit i intenzitu odstínu tak, že produkt navrstvíte podle preferencí. A další velké plus? Vydrží opravdu neskutečně dlouho!

Přemluvili jsem vás? Jestli ještě stále váháte, zda si letošní jaro prozářit, nepropásněte možnost vyzkoušet L’Absolu Lacquer zdarma. Zapojte se do soutěže na yours.jenprozeny.cz a vyhrajte tuto rtěnku v odstínu dle svého výběru.

P.S.: L’Absolu Lacquer si oblíbily i blogerky Kristýna a Kateřina. Jaké odstíny mají nejraději se dozvíte v jejich článcích zde a zde.

Foto: Kristýna Ličková, Kateřina Pifflová, Lancôme
 

Sdílejte na
Related posts