Najít v Praze exkluzivní bydlení, které bude splňovat požadavky těch nejnáročnějších klientů, není vůbec snadné. Ale výjimky existují. Bydlení vybroušené k dokonalosti nabízí komorní nízkoenergetický projekt Vily Diamantica od JRD. Tyto luxusní architektonické skvosty s výhledy do nádherné přírody Prokopského údolí najdete jen 10 minut od centra Prahy a navíc s vynikající dostupností na letiště. Právě zde získáte prestižní adresu v atraktivní lokalitě.

Funkčnost a design v jednom
Jak by mělo vypadat vaše vysněné bydlení? Co třeba luxusní dvoupatrová vila s jedním podzemním podlažím a rozlehlou zahradou o výměře i více než 1.000 m2? Vily Diamantica mají exkluzivně řešené interiéry pro maximální pohodlí. Velké obývací prostory a ložnice, zvýšené stropy a velká francouzská okna zajišťují dostatek světla a vytvářejí příjemnou domácí atmosféru. Každá vila má nadstandardní vybavení od předních dodavatelů, jako jsou Villeroy & Boch, Marazzi, Hüppe nebo Hansa Stela. Nebude chybět ani prostor pro relaxaci, kam si můžete pořídit vinotéku, vířivku či saunu nebo vlastní hernu s kulečníkem a barem.

Nadstandardní bydlení s přírodou přímo za okny
Každá z 5 luxusních vil bude klenotem citlivě zasazeným do krásného prostředí Prokopského údolí. Svému majiteli bude poskytovat díky promyšlené koncepci maximální soukromí. Samozřejmostí je špičkové vybavení i materiály a dokonalé provedení. Nebudou chybět nejmodernější technologie, které v domě zajistí zdravé prostředí. A kdo bude chtít vlastní úpravy přesně na míru, developer JRD mu vyjde maximálně vstříc. Toto výjimečné bydlení vyrůstá v lokalitě, kde se žádné další vily už nebudou stavět. Tím se z Vil Diamantica stává i velmi výhodná investice.

Více informací naleznete na vilydiamantica.cz.

Sdílejte na
Related posts