ART MAISON

Kateřina Kostková | Kosmetika | 19/05/2017

V 8. pařížském distriktu otevřel své brány nový Maison Sisley. Jeho interiéry poskytují dokonalý kosmetický servis i dávku inspirace v podobě eklektické směsi klasického i moderního umění, nejen ze sbírek zakladatelské rodiny d’Ornano.

Maison Sisley, novou chloubu pařížského beauty gigantu, naleznete jen několik minut chůze od Vítězného oblouku. Butik a jeho tajemné terapeutické komnaty nabízejí komplexní péči plnou mimořádně potentních přírodních surovin, ale i umělecký a kulturní zážitek. Interiéry jsou totiž rozděleny do čtyř částí (procedury, prezentace produktů, občerstvení a lounge) a odrážejí umělecké cítění Isabelle a Christine d’Ornano. Majitelky dokonce poskytly některé umělecké objekty ze svých soukromých sbírek. Čekání na ošetření si tak můžete krátit v temně zeleném sofa Jetlag od Indii Mahdavi na ručně tkaném indickém koberci z vlny a hedvábí. Shora na vás přitom bude shlížet světelný objekt Moon milánského Dimore Studia.

Maison Sisley nabízí ošetření obličeje i těla pro muže i ženy. Terapeuti Sisley také reagují na potřeby dnešních zákazníků a vytvořili procedury na míru „The Paris Exclusives“, zaměřené na odstranění únavy, civilizačního stresu nebo třeba pocitu těžkých nohou.

Maison Sisley, 5 avenue de Friedland, Paříž, sisley-paris.com

Foto | Archiv Značky.
galerie
Le Grill

Aktuální číslo

Předplatné