Jestliže hledáte něco vyjímečného do svého obývacího pokoje, přijďte se podívat na sedačky značky Phase. Z kategorie LUXURY si můžete vybrat sedačku z kvalitní italské a hrubé kůži, můžete si do výbavy sedačky připlatit bar v područce a dokonce si ji nechat vyrobit s nožičkami pozlacenými 24-karátovým zlatem.

Kůže pochází z těch nejlepších farem
Na trhu je mnoho prodejců, kteří prodávají kožené sedací soupravy. Avšak jen velmi málo lidí umí určit, zda je kůže kvalitní nebo ne. V dnešní době je velký tlak na snižování cen výrobků a proto hodně výrobců sáhne po kůži, která je nekvalitní. Na první pohled však vypadá stejně. Zákazník koupí drahou koženou sedačku, jejíž kůže pochází z těch nejméně kvalitních chovů dobytka.
Phase sedačky zařadily do nabídky tzv. Semianilínovou kůži. Kůže má hrubost 1,1 – 1,5 mm a řadí se do kategorie Luxury. Je kvalitně zpracovaná, má ochrannou vrstvu, která chrání proti poškrábání a zabarvení od oblečení. Je to velmi silná kůže, avšak velmi jemná na dotyk a dostatečně pružná.

Dalším a jedodušším způsobem jak zajistit správnou kvalitu kůže, je její záruka, kterou poskytuje prodejce. PHASE sedačky na tuto kůži poskytují ZÁRUKU 5 let jako důkaz kvality celého výrobku, Phase poskytuje 5 let záruky i na ostatní části sedačky, jako je kostra, mechanizmy, sezení.

Bar zabudovaný v područce sedačky
Jeden z modelů od Phase s názvem Modena dostal tento rok jedno vylepšení pro skutečně náročné zákazníky. Do područky této sedačky dizajnér zapracoval BAR s podsvícením, do kterého se vejde přibližně 9 láhví.

Nohy pozlacené 24-karátovým zlatem
Další vyjímečností Phase jsou nohy na sedačce, které je možné objednat kompletně pozlacené 24-karátovým zlatem. Tuto vychytávku si k sedačce objednají jen ti nejnáročnější klienti. Celá sada zlatých noch stojí přibližně 28 000 Kč.

Co dále získáte koupí sedačky Phase z kategorie Luxury?
Je nutné ještě připomenout, že luxusní potahové materiály, ale i zlaté nohy, se dají použít na kterýkoliv model z nabídky Phase. K sedačce klient dále dostane zlatou plaketu a také černo zlatý polštář s ručně vyšitým logem a nápisem LUXURY edition. To slouží k tomu, aby bylo ihned vidět, jakou kategorii sedačky Phase vlastní.

Seznam prodejen Phase najdete na webu www.sedackyPhase.cz

Sdílejte na
Related posts