2. května připravila společnost Martell ve spolupráci se třemi českými šéfkuchaři (Jan Punčochář z restaurace Le Terroir, Ladislav Douša ze Sokolovny Průhonice a Petr Hajný
z Chagall's Club Restaurantu) sedmichodové degustační menu pro privátní a odbornou společnost.
Kompletní menu obsahovalo tyto chody:
Marinovaný losos, kandované hrozinky a limetka;
Holub z Anjou, hroznové víno a ořechy;
Grilované mušle Sv. Jakuba, miso a brambory;
Konfitované telecí lýtko ve smržovém ragú, brusinky, švestky a hříbková espuma;
Jehněčí s vinnými hrozny, knedlíček z foie gras;
Kachní prsíčko, pomeranče, červená řepa a omáčka z kávových bobů;
Marinované višně a višňová čokoláda, sorbet a kakaové boby.
Všechny chody doplnily koňaky Martell VSOP, Cordon Bleu a XO. martel.com, janbecher.cz