Česká sklářská značka Klimchi představí na veletrhu Maison & Objet své tři kolekce z ručně vyráběného skla. Linea, Crust a Shadows Stemware byly vybrány, aby doplnily kurátorskou přehlídku What’s New, jež každoročně představuje nejnovější trendy „slow hospitality“ v hotelovém průmyslu.

Minimalistická kolekce nápojového skla Linea našla inspiraci v moderní architektuře a čistých formách. „Snažili jsme se o dokonalou harmonii mezi tvary a barvami. Hledal jsem jednoduché linie, které by se vkusně spojily s jasnou paletou vybraných odstínů,“ vysvětluje autor kolekce, sklářský designér František Jungvirt. „Minimalisticky jednoduché, krásné a ležérně elegantní – to jsou atributy, které hrají v této kolekci zásadní roli,“ dodává k zakladatel značky Klimchi Lukáš Klimčák.

Linea, design František Jungvirt

Linea, design František Jungvirt

Linea, design František Jungvirt

Crust je jediná správná volba pro milovníky tvrdého alkoholu. Tento ikonický design, ručně vyráběný po generace, je přirozeně nádherný v odvážné tloušťce materiálu a sofistikovaný díky rafinovanému designu. Hluboké jantarové tóny a vodní modř označují bohatou a intenzivní svítivost, ideální pro pozdní večerní aperitivy.

Crust

Crust

A na závěr si připijme na náš jedinečný vkus! Řada Shadows Stemware oslní jiskřivou luminiscencí a ohromující optikou. Skládá se ze čtyř klasických tvarů s vysokým stonkem v křišťálových a tělových tónech pro šampaňské, prosecco, bílé a červené víno.

Shadows Stemware

Shadows Stemware

Veletrh Maison & Objet se koná v Paříži od 19. do 23. ledna. Více info na maison-objet.com a klimchi.com.

Sdílejte na
Related posts