Ryze česká rodinná forma DONATE, jejíž historie sahá až do roku 1997, nabízí svým zákazníkům stále širší nabídku originálního interiérového i exteriérového nábytku, což dokazuje zcela unikátní Showroom ve Velkých Popovicích, který se v posledních měsících rozrostl o neuvěřitelných 2000 metrů čtverečních. Na ploše o celkové rozloze 5000 metrů čtverečních tak zákazníci mohou vybírat z bohatého portfolia především ručně vyráběného nábytku všeho druhu, přičemž u každé kategorie jsou vždy zastoupeny odlišné styly i různí výrobci. Díky tomu si zde na své přijde jak zastánce rustikální klasiky a „nesmrtelného“ masivního nábytku, tak milovník moderního designu, extravagance či vzdáleného orientu.

Nesmrtelné retro
Nadcházející podzimní sezóna se ve světe módy nese v duchu retro a dává vyniknout kouzlu zlaté éry šedesátých a sedmdesátých let, typických svou jednoduchostí, funkčností a přirozenou elegancí. Velký návrat tak slaví čisté linie, geometrické vzory, nadčasové solitéry v přírodních odstínech, stejně jako v tónech bordó, modré, žluté či zelené, která dokonale rozsvítí celý prostor. To vše samozřejmě uchopeno pohledem 21. století, s využitím nejnovějších technologií a moderních materiálů. Módní trendy se samozřejmě prolínají i do světa designu, proto tato linie nesmí chybět ani v nabídce DONATE.

Nedílnou součástí nabídky DONATE jsou bytové doplňky a fantastické dekorace, které příslušný prostor doladí do posledního detailu, dodají mu osobitou atmosféru a punc dokonalosti. Řeč je o nejrůznějších ozdůbkách, soškách, vázičkách, dekorativních polštářích, rámečcích, aromatických svíčkách a svícnech, nechybí však ani dominantní kusy jako koberce, lampy a svítidla či originální nástěnné dekorace.

DONATE, K Sýpkám 355, Velké Popovice, donate.cz

 

Sdílejte na
Related posts