Šéfkuchař Radek Kašpárek připravil na léto českou klasiku: pražskou šunku s vejci a hráškem. Z pod rukou kreativního šéfkuchaře FIELDU ovšem vzešel nový a nečekaný pokrm: „Nechal jsem si vyrobit speciální keramické skořápky a naplnil je zmrzlinou z uzeného hrášku, prachem z pražské šunky, máslovou drobenkou z listové petržele a holandskou omáčkou z farmářských vajec,“ přibližuje Radek Kašpárek specialitu, kterou vám ve FIELDU naservíruje stylově v lakovaném platu od vajec.
Zchlazení v letních vedrech nabízí variace mražené granity z listových salátů a také granita z červeného octa, to vše doplněné o rolku z rajčat plněnou kozím sýrem. „Obyčejný míchaný salát s kozím sýrem, to by byla pro FIELD nuda,“ směje se Kašpárek. Nově se na jídelním lístku objevuje také variace z uzeného jesetera a kaviár z rakouské BIO farmy.
„Při každé obměně menu dbám i na obměnu inventáře. Proto jsem si nechal poslat talíře z Norska a část nádobí jsem opět zadal do výroby v naší keramické dílně,“ potvrzuje nekompromisní přístup k jídlům i servírování šéfkuchař. fieldrestaurant.cz
Related posts