Že jste drink z portského vína ještě nevyzkoušeli? Portské si lze vychutnat samozřejmě tradičně samotné při pokojové teplotě, ale skvělé je i v koktejlu. Příprava je velice snadná, takže ho dokážete v klidu namíchat i v pohodlí vašeho domova. Nechte se inspirovat a předveďte své barmanské umění přátelům třeba při blížící se domácí silvestrovské párty.

Vzhledem k tomu, že portská vína Sandeman a jejich varianty obsahují 19,5–20 % alkoholu, hodí se pro přípravu vynikajících lehce alkoholických míchaných drinků, které jsou přitom skutečně jednoduché. Spojením kvality značky Sandeman a příjemné chuti čerstvého ovoce vznikají nápoje, které patří ke špičce ve své kategorii.

Sandeman Porto Ruby

Sandeman Porto Ruby, sladké portské víno rubínové barvy se zvláštní hloubkou a odstínem chuti, se vyrábí stále tradičním způsobem. I přes svůj bohatý a robustní charakter zůstává zároveň jemné, čehož je dosaženo mícháním vín z velkých a rozmanitých zásob společnosti Sandeman. Porto Ruby se skladuje ve velkých sudech a vyznačuje se rychlým zráním. Jeho čistá vůně červeného ovoce, švestek, jahod a čokolády umožňuje skvělé párování s pokrmy.

Sandeman Ruby Sparkler
• 3 díly Sandeman Porto Ruby
• 2 díly suchého sektu
• 1 díl bezinkového likéru

Do vysoké skleničky na led či ledovou tříšť nalijte 3 díly Sandeman Porto Ruby, 2 díly suchého sektu a dolijte bezinkovým likérem. Vše lehce promíchejte a dozdobte lesním ovocem.

Sandeman Porto Ruby (349 Kč) zakoupíte v obchodech Globus, Albert, Tesco, Billa či Makro.


 

Sdílejte na
Related posts