Umíte si představit notebook jako šperk, kterým oslníte vaše okolí a který vás skvěle doplní? Právě takto přemýšlí dnešní výrobci zařízení. Vybírat můžete podle vkusu: od extravagantních barev až k jednoduchému a elegantnímu designu. Podstatnější než obal je ale to, co skrývají uvnitř. Počítače s Windows 10 a procesory Intel dokážou víc, stejně jako vy. Některá zařízení podtrhnou vaši kreativitu, protože je v mžiku proměníte ve skicák na poznámky a obrázky. Moderní zařízení s vámi drží krok i v průběhu náročného dne, kdy jste stále v pohybu. Nabízí totiž komfortní velikost ideální do kabelky ale i výkon.

Osobitý svou flexibilitou i barevností

Představte si luxusní, lehký a tenký notebook, který díky jeho jedinečnému designovému pantu můžete nastavit do jakékoli pozice budete chtít. Tablet? Stojánek? Notebook? Vše je možné s Lenovo Yoga 900. U tohoto elegantního pantu je již na první pohled zřejmé, že je jiný než ty běžné. Můžete jej pořídit ve třech barevných provedeních a sladit jej můžete i s barvou obalu: oranžový (Clementine Orange), zlatý (Champagne Gold) a stříbrný (Platinum Silver).

Oslní na první pohled

Tento notebook Dell XPS 13 Touch (9360) zdobí v limitované edici luxusní křišťály Swarovski. Krom drahých kamenů má toto zařízení ještě jednu velkou přednost, kterou je velkokapacitní baterie. Ta vydrží i během náročného dne. Notebook si můžete vybrat ve zlaté či stříbrné barvě.

Nadčasový kov

Mimořádně nadupaný a elegantně tvarovaný notebook v tradičním kovu. Tomuto notebooku zkrátka sluší kontrast světlých a tmavých dílů. Kromě designového kousku si pořídíte opravdu výkonného parťáka, kterého lze využít třeba na úpravu fotek nebo programování. Tento miláček navíc zajistí opravdu velký zvukový prožitek. Díky kvalitním reproduktorům dánské společnosti Bang&Olufsen. Seznamte se s HP se u Spectre x360!

Více inspirace najdete na stránkách www.chtejtevic.cz.

Sdílejte na
Related posts