BUŠIT DO TOHO!

Adam štěch | Lifestyle | 23/07/2017

Potřebujete se hýbat, ale nemáte dostatečnou motivaci? Vyzkoušejte nově otevřený TEP – dynamický prostor, ve kterém můžete sdílet s podobně naladěnými lidmi své nadšení nejen pro cyklistiku, cvičení nebo umění.
„Připoj se ke komunitě cyklistů,“ vyzývají své přátele i širokou veřejnost zakladatelé platformy TEP, Jan Jindrák, Robin Fišer a Mikoláš Voverka. Zdravý životní styl, zájem o umění a komunitní přátelský život spojuje všechny, kteří do TEPu chodí. Klub nabízí společné běhání, kruhové tréninky, jógu, ale především skvělé kondiční projížďky na kolech. Jak je pojmete, už záleží čistě na vás, může to být kolektivní zábava anebo tvrdý osobní trénink. A pokud se stanete členy klubu, můžete využívat všechny jeho bene ty, včetně pronájmu profesionálních silničních kol. Takové členství vám pak umožní nejrůznější úrovně spolupráce od jednorázových zápůjček až po permanentní pronájem. Po fyzickém výkonu jistě přivítáte přátelskou atmosféru TEPu, kde si dáte kávu, zákusky i lehká jídla.

TEP, Černomořská 3, Praha 10, tep.ac

Interiér kavárny a tělocvičny je zařízen čistě a účelně. Postarali se o to samotní zakladatelé. Starý vintage nábytek je nakombinován se současnými funkčními prvky.

Foto | Archiv Tep
galerie
Le Grill

Aktuální číslo

Předplatné