Zimní vydání dětského prodejního festivalu Mini, za kterým stojí Tereza Bruthansová, Zuzana Lednická a Kamila Hexnerová, opanuje od pátku 1. do neděle 3. prosince hned dvě patra obchodního domu Kotva. Devadesát pečlivě vybraných značek, designérů, módních návrhářů, nakladatelství a obchodů z Česka Slovenska ukáže svou nevšední produkci určenou nejmenším.

Chybět nebude dětská móda, třeba od Shark in the Park, LoowFAT KIDS nebo Elí Belí, BeBirdie a Beans, premiéru si v tomto směru odbydou například značky JULIE nebo Pabula Island. Důležitou část ale budou v magické předvánoční atmosféře tvořit potenciální dárky, tedy hračky – od nafukovacích z Fatry po látkové a papírové od The Three Trees, knížky – tradičně z nakladatelství jako jsou Meander, Dynastie, Svojtka nebo Host, ale i nábytek a doplňky, třeba Mimimo a chytrá židle Sedees.

O doprovodný program se budou starat například designér Michal Strach s auty z mýdla, Little Bubbles nabídnout cvičení jógy a s Lelí's cupcakes si budou malí mlsalové ozdobit cupcaky. Petr Nikl bude mít vystoupení na motivy své knihy Jinotaje opic, ze svojí novinky Dlouhá cesta bude číst Petr Horáček.

Sdílejte na
Related posts