I když se říká, že výjimka potvrzuje pravidlo, obvykle platí, že muži vybírají telefon na základě výkonu a funkcí, zatímco pro ženy je kromě technických parametrů důležitý také propracovaný design. Ten špičkovým smartphonům z řady Huawei P20 rozhodně nechybí, a tak si je oblíbily tři úspěšné ženy – zpěvačka Dara Rolins, modelka a Česká miss 2015 Nikol Švantnerová a slovenská influencerka Tatiana Žideková. Novinky Huawei je okouzlily nejen sofistikovaným vzhledem, ale i tím, že jsou skvělými pomocníky při sdílení obsahu ve virtuálním světě.

Dara, Nikol i Tatiana dobře vědí, že základem úspěchu na sociálních platformách, jimž aktuálně dominuje stále oblíbenější Instagram, jsou atraktivní fotky a videa. Aby mohly být v neustálém kontaktu se svými fanoušky a followery, potřebují výkonný telefon, na který se můžou spolehnout, ať už jde o kvalitní foťák, chytré funkce, plynulý chod, nebo dlouhou výdrž baterie.

Dara podlehla měňavému odstínu Twilight

O zpěvačce Daře Rolins, která už roky slaví úspěchy v Česku i v rodném Slovensku, je všeobecně známo, že je náročná nejen na sebe, ale i na své okolí, aby si vždy zachovala perfektní a profesionální image. Proto vsadila na smartphone Huawei P20 Pro, který snese i ta nejpřísnější uživatelská měřítka.

Zaujal ji nejen jeho špičkový trojitý fotoaparát Leica, který při focení využívá umělou inteligenci, ale také neobvyklé barevné provedení Twilight tvořené několika vrstvami optických povlaků pod zadním krytem smartphonu. Když na povrch telefonu dopadá světlo, dochází k postupné změně odstínu – původně výrazně modrofialová barva může dosáhnout efektu, který připomíná soumrak. Prostě dokonalý módní doplněk a spolehlivý pomocník v jednom!

Nikol Švantnerová našla parťáka, který s ní drží krok

Modelka a někdejší Česká miss Nikol Švantnerová vždy vítá příležitost, kdy se může proměnit v elegantní femme fatale, ale v soukromí ji zastihnete i v pohodlnějších sportovních outfitech, protože kromě večírků vyznává aktivní styl života. Nikol je zkrátka neustále v pohybu, a proto potřebuje telefon, který s ní bez potíží udrží tempo a udrží ji v kontaktu s fanoušky.

Huawei P20 Pro modelčiny náročné požadavky bez potíží splňuje. A navíc jí šetří čas, protože jeho chytrý foťák důmyslně využívá umělou inteligenci, aby byl výsledek focení nebo natáčení vždy perfektní. A to jak ve dne, tak v noci, v podmínkách, s nimiž si většina chytrých telefonů neporadí. A když se modelka nevyspí zrovna dorůžova, zachrání ji funkce vylepšení vzhledu pomocí umělé inteligence, která vyčaruje realistické selfie s lehce vyzmizíkovanými nedokonalostmi.

Aktivní Tatiana Žideková zvolila model pro mladé

Tatiana Žideková, která je fanynkou fitness a pohybu obecně, patří mezi nejznámější tváře slovenských sociálních sítí. K jejímu věku i životnímu stylu proto skvěle pasuje Huawei P20 Lite, který má ambici stát se lídrem střední třídy chytrých telefonů. Smartphone válcuje konkurenci především díky kvalitnímu hlavnímu duálnímu fotoaparátu. Ten za každých podmínek zajistí skvělé fotky, které můžou bez zdlouhavých úprav putovat na sociální sítě. A to mladá sportovkyně, která se často fotí a natáčí v pohybu, rozhodně ocení.

Tatianin smarthone navíc disponuje technologií, která sbírá světlo z nejrůznějších zdrojů tak, aby při focení maximalizovala jas. Díky tomu si, na rozdíl od mnoha konkurentů, poradí s focením za zhoršených světelných podmínek. Ačkoli Nikol Švantnerovou a Daru Rolins okouzlil telefon v neokoukaném odstínu Twilight, u Tatiany vyhrál model v něžné světle růžové barvě.

Více informací o produktech Huawei naleznete na consumer.huawei.com/cz

Hledáte ideální telefon? Soutěžte o telefon Huawei P20 Pro zde: huawei.jenprozeny.cz
 

Sdílejte na
Related posts