Richard Fuchs, šéfkuchař restaurace, baru a lounge CottoCrudo v hotelu Four Seasons Prague pozval svého dřívějšího mentora a drahého přítele Vito Mollicu, šéfkuchaře restaurace Il Palagio v hotelu Four Seasons ve Florencii, aby společně s ním vytvořil speciální třídenní kulinářský zážitek. Příznivci restaurace CottoCrudo budou mít příležitost užít si výjimečný a neopakovatelný výběr jídel připravených pro tuto speciální příležitost. Toto rodinné shledání můžete zažít i vy ještě dnes večer. 
Duo mistrů šéfkuchařů připravilo pro návštěvníky CottoCrudo speciální menu, které je k dispozici do večera 8. listopadu. Menu se skládá z nejpopulárnějších pokrmů z dob, kdy Vito a Richard společně působili v restauraci hotelu Four Seasons Prague a zahrnuje také řadu novinek vytvořených Vitem Mollicou. Návštěvníci se mohou těšit například na Pečené šumavské jehněčí s restovanými artyčoky a krustou z máty a oliv, Tartar z piedmontského hovězího se žloutkovým dresinkem a bílými lanýži nebo Cavatelli cacio a pepe s marinovanými krevetami a baby kalamáry. 
Pro více informací či rezervaci, klikněte zde: cottocrudo.cz


Vito Mollica

Richard Fuchs

Sdílejte na
Related posts