Ve čtvrtek 7. listopadu jsme se u příležitosti návštěvy mezinárodního Brand Ambassadora společnosti Chivas Brothers, Alexe Robertsona, zúčastnili slavnostní večeře v restauraci Céleste v Tančícím domě. Sám Alex nás během celého večera provedl historií whisky Chivas a speciální pozornost věnoval osmnáctileté whisky Chivas 18, v níž je možné rozeznat až 85 rozličných chutí. Menu o pěti chodech inspirované chuťovými profily jednotlivých whisky připravil šéfkuchař Jan Punčochář, pravidelný držitel Bib Gourmand Michelinského průvodce a šéfkuchař restaurantu Le Terroir, a bylo vytvořeno ze tří pilířů portfolia Chivas Regal – 12, 18 a 25-leté whisky. Celé gurmánské menu si můžete prohlédnout: 


Telecí jazyk a tatarák, medový meloun a hořčičné semínko.

Skotská langustýnka, mango, chilli a zelená papája.

Venkovská kachna, foie gras a granátové jablko.

Jelení hřbět s miso máslem a řez s červeným rybízem.

Domácí Nugát s banánovou zmrzlinou a Chivas Regal.

Více se o historii značky i jejich produktech dozvíte na chivas.cz

Sdílejte na
Related posts