Kompletní přehlídka audio-vizuální techniky pro domácnosti pod jednou střechou.

Pro nejlepší představu o nabídce trhu i stavu současné techniky stačí navštívit začátkem března pražský hotel Dorint Don Giovanni, kde si v desítkách salónků každý může prohlédnout,  poslechnout a nakonec i vybrat své favority. Výstava je v hotelu koncipována záměrně, protože jednotlivé prostory co nejlépe dokážou simulovat domácí podmínky a tím se vyhýbá nepřirozené prezentaci běžných veletrhů ve výstavních halách. Audio Video Show Praha je už po dlouhá léta nejlepší a tedy nejnavštěvovanější příležitostí skutečně poznat, čeho jsou jednotlivé technické zázraky schopny a návštěvník si může udělat velmi dobrou představu o jejich případném provozu u něj doma.

Výstava nabízí nejen možnost se setkat nejen s posledními výkřiky digitální techniky, ale zároveň si poslechnout i ty nejklasičtější formy reprodukce z gramofonu a elektronkových zesilovačů. Tedy technologií, které jsou díky fascinující reprodukci stále velmi aktuální a přitažlivé.

Za jednodenní vstupenku zaplatí dospělý velmi přátelských 150,- korun, navíc dostane zdarma prestižní časopis věnovaný vystavované technice a pokud vyplní malý výherní kupón, není vyloučeno, že vyhraje některou z hodnotných cen. Výstava je pořádána již od devadesátých let ve spoluprácí s českým výborem pro organizaci UNICEF, kterému Audio Video Show Praha tradičně věnuje nemalou peněžní částku z výtěžku. Takže pokud máte 9. anebo 10. března čas, určitě si nenechte ujít příležitost výstavu na pražských Vinohradech v době od 10 do 18 hodin navštívit a kromě zážitků z expozic též zakoupením vstupenky podpořit dobrou věc.  A při troše štěstí si nakonec třeba odnesete i nějaký přistroj, jako výhru.

Sdílejte na
Related posts