Výtečný ovocný dezert, šťavnatá barva na rtech a uvolněný outfit – to jsou přesně ty ingredience, které jsou třeba k pohodovému víkendovému dni. Zajímají vás další nápady, jak si volno užít se vším všudy?

Také dáte ve volných dnech ráda vale elegantním – a přiznejme si to – trochu nepohodlným modelům a kompletnímu make-upu? Nebojte, nejste v tom sama.

Zajedno je s vámi i blogerka Kristýna (Christina Lichi). Její recept na to, jak si vychutnat dokonalou sobotu či neděli, najdete na jejím blogu zde.

Naše malé shrnutí těch nejzákladnějších pravidel:

1. Sportovně elegantní look

2. Velmi decentní, nahé a nenáročné líčení

Tip: Nechte odpočinout oči unavené ze zírání do obrazovek počítačů, vynechte stíny i řasenku a jemně zvýrazněte jen rty. Zkuste novinku značky Lancôme – tekutou rtěnku Matte Shaker, která vaše rty jemně obarví a zároveň vyživí.

3. Dezert!!! Neboli odměna po týdenním pracovním maratonu je nutná! A kde v Praze najdete ten nejlepší cheesecake (a prosecco:)? Dozvíte se na blogu: christinalichi.com!

Soutěž!

I váš víkendový styl může být tak cool jako ten Kristýnin! Vyhrajte Lancôme Matte Shaker a dotáhněte ležérní líčení k dokonalosti! Soutěžte na: yours.jenprozeny.cz

Foto: Kristýna Ličková (christinalichi.com)

 

Sdílejte na
Related posts