13 4 2024 Lifestyle
Text redakce
Foto Diptyque

Flat white ráno cestou do práce, filtr při psaní, espresso během porady a odpoledne affogato na chuť... Dnes si prolistujte menu legendární pařížské kavárny Café Varlet, která si pro vás ve spolupráci s Diptyque připravila chuťovky v podobě svíček s vůní šlehačky, sušenky, kandovaného ovoce a klasické kávy.

Diptyque Ingredients Café Verlet

Vítejte v Paříži!

V roce 1963, dva roky po otevření svého prvního butiku na pařížské adrese 34 boulevard Saint Germain, značka Diptyque představila své první tři vonné svíčky – Thé (čaj), Cannelle (skořice) a Aubépine (hloh). Od té doby jsou svíčky Diptyque příslibem okouzlujících zážitků a unikátních olfaktorických cest, na které se můžete vydávat v pohodlí svého domova. Obsáhlou kolekci svíček nyní Diptyque v limitované edici rozšiřuje o čtyři nové lahodné vůně.

Diptyque se spojil s kavárnou Café Verlet, která je zároveň nejstarším pařížským dodavatelem kávy s vlastní pražírnou, jež funguje od roku 1880. Jejich spolupráce by se dala popsat jako radostné setkání dvou spřízněných duší s bohatou představivostí. Několik generací expertů na pražení kávy udrželo při životě tradici, díky které se tato kavárna stala synonymem výjimečně dobré kávy. Úžasné vůně a příchutě typické pro Café Verlet se tak potkávají s olfaktorickým know-how značky Diptyque v jedinečné kolekci, která je zážitkem pro smysly.

Čtyři nové gurmánské vůně – Café (káva), Chantilly (šlehačka), Biscuit (sušenka) a Fruits Confits (kandované ovoce) – jsou inspirovány nabídkou kavárny Verlet, ve které můžete vybírat z více než třiceti druhů té nejlepší kávy. Žádná limitovaná edice od značky Diptyque není kompletní bez účasti nadaného umělce. Svět pařížské kavárny ožívá na svíčkách i jejich krabičkách díky spontánním a kreativním kresbám britského ilustrátora Clyma Everndena.

 

Svíčky jsou k dostání v pražském ingredients-store.com.

Sdílejte na
Related posts