Koncept Wellness hotelu Boží Oko

Hlavní důraz je kladen na atraktivitu odlehlé lokality Malých Chrášťan. Klid, ticho a čas sám pro sebe, jsou hlavními benefity, které každého hosta doslova pohltí. 

Hotel Boží Oko je ideálním místem, pokud si chcete odpočinout od práce, načerpat novou energii, zlepšit svůj zdravotní stav, nebo přijít na jiné myšlenky. Všudypřítomná venkovská pohoda slouží jako nejlepší útočiště pro ty, kteří se chtějí vymanit z područí stresu a uspěchanosti moderní doby. 

S tím je spojen i kompletní servis, který je v maximální možné míře založen na blízkém kontaktu mezi hosty a personálem hotelu. Zkrátka vše funguje tak, aby se hosté cítili jako v bavlnce.

Hotelové prostředí je ideální pro pořádání svatebních obřadů, nebo menších firemních akcí.


Ubytovací kapacita a hotelové pokoje

Možnosti ubytování obsahují celkem tři kategorie uzpůsobené tomu, s jakým záměrem hosté přijíždí. Maximální kapacita je 60 osob. Wi-Fi je k dispozici v celém objektu hotelu.


Wellness zóna

Slovo wellness jako součást názvu hotelu není vybráno náhodně. Jasně totiž charakterizuje charakter celého resortu, tedy nechat o sebe pečovat a udělat si krásné chvilky v unikátním prostředí.

Balzám pro mysl i pro tělo představuje pestrá škála nejrůznějších wellness služeb. Osvětlená panoramatická vířivka, parní lázeň, finská a bylinková sauna s výhledem do krajiny a světelnou terapií, relaxační zóna s intimním osvětlením, masáže, posilovna a mnoho dalšího nabízí hotel Boží Oko všem návštěvníkům.


Hotelová restaurace

Nezbytnou součástí kompletních služeb je i vybraná gastronomie. Hotelová restaurace nabízí promyšlené pokrmy z české i světové kuchyně a dbá na pečlivý výběr použitých surovin: ryby pochází přímo z vlastního hotelového rybníčku umístěného před resortem, domácí vejce, kozí mléko a sýry jsou z nedaleké farmy a potraviny s označením bio jsou běžnou součástí většiny nabízených jídel.

Možnosti v okolí a tipy pro volný čas

Okolí Wellness hotelu Boží Oko nabízí široké možnosti různorodých aktivit, nebo tipy na zajímavé výlety.

Milovníci sportu mohou využít jakoukoli z pavučiny cyklotras, stezku určenou pro in-line brusle, golfové či tenisové hřiště, procházky po četných turistických trasách, nebo zimní skiareál Zadov.

Personál hotelu ochotně zprostředkuje lodní výlety, možnost rybaření na vybraných rybnících v okolí, výškové lety, nebo návštěvu přilehlého adrenalin parku.

Pár minut cesty od hotelu můžete navštívit ta nejkrásnější historická místa na našem území, jako jsou: Český Krumlov, České Budějovice, Hluboká nad Vltavou, Holašovice zapsané na seznamu UNESCO, poutní místo Lomec a nespočet dalších míst.

Více na www.bozioko.cz

Sdílejte na
Related posts