Proměňte mimořádné okamžiky v nezapomenutelné fotky pomocí unikátního trojitého fotoaparátu Leica s umělou inteligencí.

Smartphony HUAWEI řady P byly vždy průkopníky v oblasti fotografování. HUAWEI P20 Pro je znovu na špičce díky revolučnímu trojitému fotoaparátu Leica. Zaujme nejen svým minimalistickým designem s precizním zpracováním, ale také pokročilým fotoaparátem, který nabízí inteligentní fotografování.

HUAWEI P20 Pro je inspirován oslňující energií samotného světla a je k dispozici v nových atraktivních provedeních s barevnými přechody. Výsledkem je opalizující prolínání barev, které u žádného jiného smartphonu nenajdete.

Seznamte se s prvním trojitým fotoaparátem Leica na světě! HUAWEI P20 Pro posouvá hranice kreativního fotografování pomocí smartphonu. Je inspirován kinetikou světla a pečlivě vyroben tak, aby dokázal zachytit detailní, syté a působivé snímky ve dne i v noci.

Smartphone využívá HUAWEI FullView Display nové generace s technologií OLED a úhlopříčkou 6,1″. Poskytuje špičkový barevný gamut a jde dosud o nejlepší displej mezi telefony Huawei. Hladce integrovaná čtečka otisků prstů podporující chytrá gesta nabízí další možnosti ovládání a práce s notifikacemi.

HUAWEI P20 Pro je vybaven objektivem Leica a nabízí až 5x hybridní zoom. Můžete tak využívat možnosti přiblížení a i z dálky pořídit špičkové fotografie s neuvěřitelnými detaily.

Zaujal vás tento telefon stejně jako nás? Tak neváhejte a zasoutěžte si o něj na huawei.jenprozeny.cz

Více o telefonu se dozvíte na consumer.huawei.com/cz/

Foto: Matúš Tóth

Sdílejte na
Related posts