Který z make-upů používá krásná a vždy perfektně upravená Ivana Mentlová? Nakoukli jsme do její kosmetické taštičky…

Stylem módní návrhářky Ivany Mentlové se pravidelně inspirujeme. Její outfity – elegantní, se smyslem pro charismatickou ženskost, zároveň však vždy okořeněné nápaditým „edgy“ prvkem – osloví všechny dámy, které chtějí svůj smysl pro noblesní módu opepřit dávkou originální svůdnosti.

Sledujte Ivanu na Instagramu @ivanamentlova – čeká tu na vás krom nádherných fotek jejích módních kampaní i výše zmíněná ukázka osobního stylu a každodenních looků, v nichž sama Ivana tráví své nabité pracovní dny.

Najdete tu také inspiraci, co se Ivanina přístupu k líčení týká. V případě, že preferujete nenásilný make-up založený na tlumených barvách bez výkřiků trendů a extravagance, jste na správné adrese… tedy na správném instagramovém účtu…

Základem pro takovýto typ líčení je vždy sjednocená pleť, jiným slovy kvalitní make-up, který vám pomůže skrýt nedokonalosti, anebo jen oživit barvu kůže během málo slunné zimy. A jakou novinku si Ivana nedávno oblíbila? Tekutý a velmi lehký Teint Idole Ultra Wear Foundation od Lancôme, který, ač velmi dobře kryje, nepůsobí na pleti jako neprostupná maska. Zároveň vydrží bez poskvrnky celý hektický den, což ocení všechny moderní vytížené ženy.

Foto: Instagram Ivany Mentlové
Sdílejte na
Related posts