Projekt Český ostrovní dům založil v roce 2015 Pavel Podruh. Slovo ostrovní v tomto kontextu vyjadřuje směřování k soběstačnosti za užití moderních metod nakládání s přírodními zdroji a architekturou. Jeho cílem je pak spojovat plně funkční, pokroková a důmyslná řešení v krásných, co nejvíce soběstačných a vysoce šetrných budovách. Hlavním pilířem ČOD je stejnojmenná soutěž pro studenty architektury a stavebnictví, jejichž ambicí je vytvářet neotřelé projektové studie šetrných staveb v různých velikostech a podobách.

27. březen v 15:00–19:00 se na půdě Fakulty stavební ČVUT v Praze bude konat seminář organizovaný Českým ostrovním domem, jehož tématem bude Dům v roce 2030. Nově se můžete těšit na krátké 20ti minutové prezentace speakrů v rychlém sledu za sebou. Ti, kteří vystoupí dostali za úkol připravit výhled jejich oborů do budoucnosti roku 2030.

Přijďte se podívat kam a jak by se mohla technologie a architektura ubírat. Seminář je koncipován jak pro odborníky, studenty a zapálenou veřejnost.
Vstup je zdarma bez nutnosti jakékoliv rezervace.

Fakulta stavební ČVUT v Praze, Thákurova 7/2077 – posluchárna C202
fb.com/events/396710997417555/
ceskyostrovnidum.cz

Sdílejte na
Related posts