V Gucci Osteria da Massimo Bottura mixuje legendární restauratér a šéfkuchař to nejlepší z italské a korejské kuchyně podle pravidel klanu Gucci.
První restaurace Gucci Osteria da Massimo Bottura byla otevřena ve Florencii v roce 2018. Během následujících čtyř let se bonvivánský koncept, zahrnující okázalý interiér, výjimečné gurmánské zážitky a exkluzivitu v podobě skromného počtu míst k sezení, rozrostl také do Beverly Hills, Tokia a letos v březnu do Soulu.
Fúze toho nejlepšího z italské a korejské kuchyně se zde pod dohledem michelinského šéfkuchaře Massima Bottury servíruje v nejvyšším patře butiku Gucci Goak ve čtvrti Itaewon. Prostor inspirovaný tradičními motivy módní značky a florentskou estetikou nabízí obědy, večeře a aperitivo v podobě kvalitního italského vína a pečlivě umíchaných koktejlů a pojme 28 hostů v hlavní jídelní části, 36 na venkovní terase a osm v salonku.
![](https://www.dolcevita.cz/wp-content/uploads/2022/04/massimobotturahighres_1649609581049.jpg)
![](https://www.dolcevita.cz/wp-content/uploads/2022/04/amusebouchekoreanmelonprosciutto2_1649609620195.jpg)
![](https://www.dolcevita.cz/wp-content/uploads/2022/04/procida_1649609629056.jpg)
![](https://www.dolcevita.cz/wp-content/uploads/2022/04/seoulgarden2_1649609637164.jpg)
![](https://www.dolcevita.cz/wp-content/uploads/2022/04/emiliaburgeropen_1649609648391.jpg)
![](https://www.dolcevita.cz/wp-content/uploads/2022/04/roomofmirrors_1649609588077.jpg)
![](https://www.dolcevita.cz/wp-content/uploads/2022/04/interiordiningarealookingthroughtotheterrace_1649609592030.jpg)
Více se dozvíte na gucciosteria.com.