V Gucci Osteria da Massimo Bottura mixuje legendární restauratér a šéfkuchař to nejlepší z italské a korejské kuchyně podle pravidel klanu Gucci.

První restaurace Gucci Osteria da Massimo Bottura byla otevřena ve Florencii v roce 2018. Během následujících čtyř let se bonvivánský koncept, zahrnující okázalý interiér, výjimečné gurmánské zážitky a exkluzivitu v podobě skromného počtu míst k sezení, rozrostl také do Beverly Hills, Tokia a letos v březnu do Soulu.

Fúze toho nejlepšího z italské a korejské kuchyně se zde pod dohledem michelinského šéfkuchaře Massima Bottury servíruje v nejvyšším patře butiku Gucci Goak ve čtvrti Itaewon. Prostor inspirovaný tradičními motivy módní značky a florentskou estetikou nabízí obědy, večeře a aperitivo v podobě kvalitního italského vína a pečlivě umíchaných koktejlů a pojme 28 hostů v hlavní jídelní části, 36 na venkovní terase a osm v salonku.

Massimo Bottura

Šéfkuchaři Massimo Bottura, Karime Lopez, Hyungku Jun a Davide Cardellin stojí za návrhem menu, které je fúzí toho nejlepšího z italské a korejské národní kuchyně.

Interiér doplňují produkty řady Gucci Décor.

Více se dozvíte na gucciosteria.com.

Sdílejte na
Related posts